Post by cabamevilcheck on Feb 17, 2022 22:35:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler anahtarları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Oyun neşe iyi bir yıldız kırığının prostatı oyundan atıyo yani tavsiye ederim
Kaos Hükümdarlığı eğlenceli ama antrenman sahasına gittiğimde ne olursa olsun yenilmezsin dese de bununla çelişen bir düzine e-posta alıyorum. Bu oyun farklı olaylarda birkaç kez yalan söyledi. Sanırım bu oyunla işim bitti.
Diğer bölge daha yüksek oranda artar. Onları aramak için çok fazla zaman harcamadan sonraki seviye canavarları bulamıyor.
Oyun çok yavaş gidiyor. Sesi bir türlü kapatamadim çok sesli insanlarla oynanmıyor
Bir inceleme yazdı, iyi bir lol değil. Geliştiriciler, daha zayıf bir ittifakta oynamam gerektiğini söyledi. Bir yıl boyunca ayda 1500,00 dolar ödedim. Sorun ittifak değil. Sorun, geliştiricilerin de oyunu oynayan insanlara sahip olmasıdır. Buna cevap ver!! Düzenleme : Ben 1g öldürme ile çok oyuncuyum, oyunu oynayanlar da oyunu öldüren geliştiricilerdir. Evet, geliştiriciler oynuyor ...
Malesef bilgisayarda eski oyun imparatorluklar çağı gibi bir oyun, android de yok. Bu oyundan umutluydum. Bu devleti seçiyorsun, oyunlarını başlıyor ve seni yönetiyor. Başta içki fabrikası şarap falan filan. Yok olmadı, sildim gitti.
Ben kendi arkadaşıyla bugünlerde oynayamıyorsam ne olduğunu anlıyorum.
İyi başlıyor, oldukça keyifli ve bağımlılık yapan bir oyun. Çok yakında her şeyi inşa etmek sonsuza kadar sürer ve ordunuz sürekli olarak büyük bir kısmı harap olmaya başlar ve tüm zamanlarını oyuna yeni başlayanlara zorbalık yaparak geçiren çok daha büyük hesaplar tarafından kaynakları çalınır. Açgözlü geliştiriciler bir ittifaka katılmak için aynı yorumu kopyalayıp yapıştırmaya devam ediyor ama bu o kadar basit değil. Başlangıçta güçlü bir ittifaka kabul edilmezsiniz ve zayıf ittifaklar güçlü oyunculara karşı savunmasızdır. kazanmak için öde
Oyun geceliklerle, Cuma 00:00 ile pazar gecesi 00:00 arasında dolu olayi vardı kalkanı 00:00 bitecek şekilde kalkan var diye oyuna girme iştim kalkan bitince başka devletten saldırmış bütün tamamlanmam bitmiş ne olmuş ne stok yapacak. Oyun hatasını oyuncu dikkat çekiyor çok oyun yapacaklar tahmin etmek için hazırlıkta gece saat 02 kim başlayacak bir oyun için gitmek için gidecek olan insanları yapamıyor oyun beni gidemeyecek diye gidemiyor
Teknoloji tarafı ordunun yanında eğitimin hem zamanında hemde olabilir. ayrı bir maden odunu kömüre döndürmeyelim kristalleri kömürden yaşlı olsun
Beni içine çekti güzel oyun
Kale 19 oyunum kurmak için açamayacağım oyuna yeniden başlayamam
Şimdilik güzel. İleriki düzenlemeyi düşünüyorum
"İmparatorlukların yaşı" olarak yukarı çıksın diye yakınlaşırsınız ... sürekli çoğalmışsınız. Ayrıca bir çok oyundan satın almak oyunu canlandırın. 🙈
Oyunu tavsiye ederim cok güzel....
Selam dünden beri müşteri hizmetlerine form doldurmak , ama hata veriyor . Oyunda mevcut değerli taşlarıma ( Gems ) erişemiyorum. Facebook üzerinden de ulaşmaya antrenman cevap gelmedi, yardımcı seviniriz. Müşteri hizmetleri yanıt vermiyor. Hata belirtiyor , ya zararımı mı giderirsiniz , yada ilgili mercilere suç duyurusunda bulunum.
Oyun neşeyle başarılı parasız oyuncular için de kısıtlı gerçek olmayan zamanla oynamayınlar için oyun bir parayla oynama
Güzel oyun ama eğitim biraz uzun
Oyun sesleri nereden kısılıyor?
VE OYUNU BIRAKMAMI SAĞLADINIZ SAOLUN VAR OLMAYIN.Yan çiftlikte yetiştirilen bir başka yetiştiren kale 5 seviyeyi geçince kazanılamayan ve unutunca o hesap bosa geçince. Elmasla safra taşımaya izn verilmiyor.Teklik yapsaydınız bari.Oyunu silicem.Saçma kuralınız sıkıldım. 1 seferlik taşımaya izin vermemek gibi saçmalık....ELMASLA HERŞEY ALINIP ÜSTÜNLÜK KURMAK SERBEST.BEN UFAK KÖY TAŞICAM TEK SEFERLIK ONA YASAK HAA.ALIN SIZE GGG
Arkanıza yaslanın, istediğiniz gibi oynayın. Oynamayı bekleyerek daha fazla zaman harcadığınız pek çok oyun gibi değil, çünkü elde edilmesi saatler süren daha fazla şeye ihtiyacınız var.
Bu oyun öncelikle kazanmak için ödenir, buna hazır olun. Son zamanlardaki en büyük sorunum, bu oyundaki tüm karakterlerin ve avatarların dışında bir sürü Asyalı, beyaz ve hatta Amerikan yerlisi tarzı insanı tasvir ettiklerini fark ettim... ama sadece tek bir siyah karakter. Bu konuda birini karıştırdım ve kelimenin tam anlamıyla alabileceğiniz tek siyah karakteri alıp onu beyaz yaptılar. Derecelendirmemi 1 yıldıza düşürüyorum, elde edebileceğiniz tek siyah karaktere bunu yapmaları ırkçılık gibi geldi...
Oyun devam etmek isteyen çok programlı kargaşası da burada oyun oynamaktan zevk alacak bir oyun oynuyor
Henüz yeni, ama iyi görünüyor. Birkaç hafta sonra ve ben daha çok etkilendim. Bu gerçekten karmaşık bir oyundur ve doğru oynanırsa çok ödüllendiricidir. O ya da bunu yapanlar için yem. Bu oyundaki bağlama sistemiyle ilgili yaşadığım tüm sorunlardan dolayı reytingimden bir yıldız düşürdüm.
Bu adaletsizliğin kesinleşmesinin kesinleştirilmesi artık bir oyuncu 16 kale seviyesinden de ve 12 kale seviyesiki oyuncuya saldırıyor lütfen bunları düzeltmekin artık artık bir oyuncu 16 kaledeki seviyenin artık düzeltilmemesi
Oyunu yapanların emeğine ve ellerine sağlık. Gayet güzel bir oyun olmuş.tesekkurler.
Vakit geçirmek için sorun yok ama günde 24 saat oynamadığım için beni kovan ittifaklar oyunu benim için mahvetti. Geçimimi sağlamak için çalışıyorum ve bütün gün oynayamam 😒. Kesinti sırasında, epik başarısızlık sırasında eğlenmek ve denemek için oynadım.
Bu oyun çok iyi ama bir şeyler kazanmak için çok fazla ödeme var. Ama diğer her şeyin iyi olduğu nexus. 👍
Rise of Empires: Ice and Fire Chiến thuật fzy
Güzel oyun..ama şimdi prensesin düzeninizi yeniden düzenlediği kısımda takıldım..kabul etmeme/ekrandaki butona tıklamama izin vermiyor.
Süper bir strateji oyunu
Gayet güzel ve sürükleyici bir oyun. Detaylar çok iyi.Reklam çok çok az. Paralı olan kısımlar biraz daha uygun olabilir.
Bu oyun savaşları görmediğiniz başka bir oyun gibi ama aslında bir zaman strateji oyunu olduğu için fena değil.
Oyunda denge yok benim 10 katım gücünde ki köy bana saldıra biliyor. Birikmis bütün ganimetleri almışi gibi beni yendi en yüzde 20'sini ganimet alırsın. Bütün ganimetlere el taşımak nedir. Kendi gücünde zafere ulaşmamız lazım
Askeri toplama, her seferinde birimlere tıklamak yerine otomatik olarak toplanmalıdır.
gercek zamanli degil sacma
Güzel bir gelişme oldu
Yeni bir oyuncu olarak saldırıya geçmeyin, size oyunu öğrenme şansı verir.
Güzel oyun, ama gerçek bir stratejik oyun değil. Savaş seçeneği olan bir çiftlik oyunundan çok, ve sonunda kazanmak için bir ödeme... Bu şekildeki birçok oyun gibi. Çok kötü...
Rise of Empires: Ice and Fire Παιχνίδια στρατηγικής ihc
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulasi hmjs
google play hesabıma bağladığım gerçeğine rağmen eski hesabıma erişemiyorum. Yanlışlıkla yeni bir oyun başlat bağlantısını tıkladım ve oyunun gerçekten yeni bir oyun başlatmak isteyip istemediğinizi sormanıza veya iptal etmenize izin verecek bir seçeneği yok ve bu yüzden oyun öğreticisine tekrar devam ettim (atlama seçeneği yok) ve android/google play seçeneğini kullanarak bir hesap değiştirmeyi denedikten sonra, sadece hesap değiştiremeyeceğinizi soruyor, bu yüzden kalem lvl 19'a gidiyor, bu yüzden sanırım bırakma zamanı geldi.
Gayet güzel oyuna hakim olmk zaman alıyor
Oyun içi alımları usd kuruna göre değilde türkiye'ye uygun olarak yapılmalıdır.
Çok bir macera oyunu tavsiye.zamanın nasıl fark gün boyunca daha çok gidişle gelişmeye başlarız başlamaz olaylar ve gelen şeyden güzel ile ve bağlantılarla başlamakta. Ben şimdi 3 eyalette oynuyorum.Her eyalette yeni öğrenmekten çok güzel.Ayrica çok güzel etkinlikler var herkes e tavsiye ederim. Boş zamanlarında oynamak için güzel bir oyun, yeni arkadaşlardan çok için de çok güzel.
Rise of Empires: Ice and Fire रणनीति nfc