Post by cabamevilcheck on Feb 17, 2022 22:59:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί άπειρος πόρος ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Είναι βλακεία γιατί δεν ανοίγει
Farm City: Farming & City Building Santai nvn
Δεν είμαι ευχαριστημένος, ΤΕΛΙΚΑ χάλασα και αγόρασα μερικά μετρητά από το Cash Shop και το παιχνίδι χάλασε!!!!! Ενώ χρησιμοποίησα τα μετρητά για να αγοράσω πρόσθετα οικόπεδα, ΚΑΤΑΠΛΗΞΕ!! Έχασε κάθε πρόοδο και αναβαθμίσεις... το παιχνίδι επέστρεψε σε αυτό που είχα πριν ξοδέψω χρήματα!!! Δεν υπάρχει ΤΡΟΠΟΣ να λάβετε υποστήριξη ούτε για αυτό το παιχνίδι, οπότε είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ αναθεώρηση!!! Δεν θα ξοδέψω τα χρήματά μου πια σε αυτό!!!
47 επίπεδο και πάμε προς το τέρμα!! Χαλαρό, ωραίο για ήσυχα πνεύματα. Τα καράβια πάνε και έρχονται και εμείς απολαμβάνουμε να ταίζουμε κότες, αγγελάδες και πρόβατα.
Καλό παιχνίδι, αλλά πολύ άκαμπτο ή περιοριστικό όταν πρόκειται για την πώληση των προϊόντων σας. Χρειάζεται ικανότητα να πουλάει αγαθά σε άλλους παίκτες και να ενώνει ανθρώπους μαζί για κοινές αποστολές ή κάτι τέτοιο. Μου αρέσει που δεν είναι πολύ καρτουνίστικο όπως πολλά από τα άλλα αγροτικά παιχνίδια.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά έχω ένα θέμα που δεν έχω γείτονα και δεν μπορώ να επισκεφτώ επίσης. Έχω επανεγκαταστήσει δύο φορές .ακόμα το ίδιο θέμα μπορείτε να ελέγξετε παρακαλώ.
Άμα μπορούσα να 4,5 αστέρια θα το έκανα…Αλα θα τα έβαζα επειδή πρέπει να δίνω λεφτά τα χαρτονομίσματα 💵 και όλο μου ξοδεύω για αυτό θα έβαζα 4,5
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να αναπτυχθούν και να χτιστούν τα πράγματα, αλλά βοηθάει να μην έχετε συνέχεια στο παιχνίδι. Πολύ διασκεδαστικό και καλά σχεδιασμένο. Σίγουρα θα συνιστούσα.
Απολαύστε αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Πώς να συνδεθείτε με έναν φίλο; Κανείς δεν με βοηθάει στο πλοίο μου.. γι' αυτό δίνω 3 αστέρια αλλιώς το παιχνίδι είναι φοβερή πλήρη απόλαυση
Καλό αλλά πάρε χρόνο. Αυτό είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά παίρνει πάρα πολύ χρόνο, γι' αυτό παίζω μόνο στον ελεύθερο χρόνο. Αυτό το παιχνίδι είναι καλό για τα παιδιά επειδή παίζουν πολύ χρόνο σε βιντεοπαιχνίδια, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό για την Ημέρα των Παιδιών που ξέρουν πώς να μαζέψουν τη σοδειά. Και είναι καλό για σπουδές επίσης μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι Παίζω 2-3 ώρες σε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι υπέροχο. Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά εργοστάσια όπως το Cheese factory Fast Food Factory, υπάρχει επίσης αποθήκη στο οποίο μπορούμε να αποθηκεύσουμε
Βοήθεια ζητάω. Που είναι τοτραινο
Δεν έχει φορτώσει όλη την ημέρα Πολύ απογοητευτικό
Απλά ένα απλό, διασκεδαστικό παιχνίδι
Swig Bhutan Ν Ω βγει
Ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι. Η γαλλική μετάφραση είναι ελλιπής. Εύκολο να ξεκινήσετε το παιχνίδι με τη βοήθεια του σεμιναρίου. Και να διαρκέσουν πάρα πολλές διαφημίσεις μόνο και μόνο για να λάβετε 1 άθλιο δολάριο Farm City.
Επαναφέρεται πάρα πολύ. Δεν μπορείτε να το απολαύσετε πραγματικά, αν αλλάζει συνεχώς παραγγελίες, επαναφέρει την επεξεργασία των προϊόντων στα εργοστάσια και διαγράφει τις καλλιέργειές σας στο αγρόκτημα. Τι συμβαίνει με αυτό? Ακόμη και το χρονικό όριο για τα πάντα σταμάτησε να επεξεργάζεται όποτε έβγαινα. Λες και δεν είχε καν αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που έχει γίνει ενοχλητικό.
Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, ωστόσο δεν μπορώ να το απολαύσω, καθώς οι καλλιέργειες γίνονται πάρα πολύ υπερβολικές για να είναι έτοιμες για συγκομιδή. Επιπλέον, αντί να γίνει πολύς πληθυσμός, τα υλικά που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της κατασκευής του καθυστερούν πολύ.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Αλλά αυτό το παιχνίδι παίρνει πολύ χρόνο, αλλά ούτως ή άλλως αυτό το παιχνίδι είναι καλό. Ζήτησα από τον επεξεργαστή να αλλάξετε ορισμένες δυνατότητες αυτού του παιχνιδιού
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Ωστόσο πλήρωσα 4,99 δύο φορές για τα μετρητά. Έπρεπε να είχα πάρει 260 σε μετρητά, αλλά πήρα μόνο 130. Αν μπορεί κάποιος να το διορθώσει. Μόλις πάρω τα άλλα 130 δολάρια, θα δώσω 5 αστέρια.
Ωραιο παιχνιδι με ομορφα γραφικα!!! Μπορείς να κάνεις ομάδα και να παίξεις σε αγώνα με άλλες ομάδες;
Farm City: Farming & City Building Gündelik woy
Τα παιχνίδια είναι αρκετά καλά γιατί μπορούμε να φυτέψουμε και να χτίσουμε σπίτια, εργοστάσια και όλα αυτά αλλά χρειάζονται ώρες για να χτιστούν σπίτια, εργοστάσια. Για να πάρω μαλλί επίσης παίρνει τόσο πολύ χρόνο και με κάνει να νιώθω ενοχλητικός και άγχος.
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται περισσότερα δολάρια σχεδόν αδύνατο να κερδίσετε
Είναι όπως πολλά από τα άλλα farm sims, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Ένα μεγάλο παιχνίδι. Δοκίμασε το.
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα στο παιχνίδι μου, 21 Φεβρουαρίου 2021, όλα τα εργοστάσια προϊόντων χρειάζονταν 10 ώρες επιπλέον για κάθε προϊόν. Το επίπεδο 1-10 μπορείτε να καθαρίσετε πολύ γρήγορα. 10-15 μπορείτε επίσης να καθαρίσετε χωρίς να αγοράσετε πράγματα. Επίπεδο 15 και μετά, η δυσκολία αυξάνεται και τις περισσότερες φορές για να επιταχύνετε πρέπει είτε να αγοράσετε είτε να περιμένετε πάρα πολύ. Προσπάθησα να παίξω μέχρι το επίπεδο 30 χωρίς να αγοράσω τίποτα, αλλά φαίνεται δύσκολο παρακάτω. Συνολικά είναι ωραίο, εθιστικό, χρονοβόρο.
Πολύ ωραίο αλλά δύσκολο να βρεις τα υλικά και τα χρήματα
Το παιχνίδι είναι καλό για εκτός σύνδεσης, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με τον αντιπρόσωπο στην αγορά supe r, που μας επιτρέπει να πληρώσουμε σε μετρητά και να τον προσλάβουμε για να βρει προϊόντα, παρακαλώ προσπαθήστε να το αλλάξετε αυτό,
Ωραίο παιχνίδι αλλά αναγκάστηκε να ενημερώσει άλλα σοφά δεν είναι ανοιχτό
Ανοίξτε το σπίτι και τον πίνακα εκδηλώσεων
Απογοητευτικό!! Έχω καταλάβει ότι τα πράγματα εξαφανίζονται σε αυτό το παιχνίδι. Μόλις βάλω ζάχαρη, ψωμί, σιτάρι όλα τα πράγματα εξαφανίζονται. Ξέρετε πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτιάξετε 3 μπολ ζάχαρη; Πρέπει να το διορθώσετε, ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό!!!
Μετά τη νέα ενημέρωση, υπάρχουν πολλά προβλήματα στο παιχνίδι, παρακαλώ διορθώστε το 😡
Εντελώς εθισμένος? Απλώς έχω ένα πρόβλημα να καταλάβω πώς να χρησιμοποιήσω τις βόμβες και άλλες που αγοράστηκαν στο κατάστημα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αχυρώνα. Κατά τα άλλα......... ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!! 30/8: ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ! ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. (ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ). ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...
Gardenscapes Alkalmi qbq
Farm City: Farming & City Building Alkalmi cqau
Farm City: Farming & City Building Casual games yit
Σας αρέσει για το πρώιμο παιχνίδι. Αλλά όσο περισσότερο τα παίζω, τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρώσω όλες τις εργασίες. Το μισώ. Πρέπει να αλλάξει αυτό
Πρώτα ήταν καταπληκτικό, πραγματικά διασκεδαστικό. Αφού φτάσετε στο επίπεδο 30, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνετε. Δεν υπάρχουν ενημερώσεις από τους προγραμματιστές βαρετό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι... αλλά, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω προβλήματα με τη φόρτωσή του, πρέπει να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω, μερικές φορές δύο ή τρεις φορές, το B4 θα φορτώσει... ΚΑΙ... Εξακολουθώ να έχω προβλήματα με λιμανάκι επιπέδου 8... Παρακαλώ φτιάξτε!!! Σίγουρα 5 αστέρια αν διορθωθούν!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο γιατί μπορείς στη δική σου πόλη των ονείρων 🌆 Μου αρέσει πολύ