Post by cabamevilcheck on Feb 17, 2022 23:02:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Clans ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Clans IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokuj zasób ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Clans 2022 version ▞▞▞
Poró graf gra karta mi się sama wyłączyła ledwo co się zaloguj do gry
Uwielbiam starcia, ale z jakiegoś powodu zmuszasz mnie do odinstalowywania i ponownej instalacji! Wczoraj mnie stworzyłeś i straciłem swoją bazę! W końcu odzyskałem go dzisiaj i już musiałem ponownie zainstalować. Ciągle otrzymuję ostrzeżenie, że moja baza nie jest poprawnie zainstalowana. Gram w starcia z tą bazą od około 6 lat! Co się dzieje??
Możesz zweryfikować połączenie z Game Center na iOS, logując się do Game Center i otwierając grę z zakładki „Gry” w Game Center. W przypadku Androida otwórz
bardzo fajnie
Zwraca mnie do ostatniego ekranu, gdy próbuję uruchomić z ekranu głównego lub sklepu Play, robi to, gdy pasek ładowania znajduje się w około 3/4. Rozwiąż ten częsty problem, ponieważ jest całkowicie nie do odtworzenia.
Od czasu nowej aktualizacji mój telefon zawiesza się po uruchomieniu gry i powoduje opóźnienia w telefonie, a gra jest niemożliwa do grania z powodu ciągłego zawieszania się. Jestem teraz bardzo rozczarowany.
2月14日 18:17 · Facebook for Android ·. www.facebook.com/groups/cocpl/permalink/3696343073814515/. 非公开小组 · 1.4 万位成员. Clash of Clans Polska.
Niestety z każdą nową aktualizacją jedną z nowych funkcji są nowe sposoby na awarię gry. Grałem przez lata, nigdy nie było tak źle. Nie można grać
To zabawna, wciągająca gra. Jedyny zarzut, jaki mam, to klejnoty. Szkoda, że nie było prostszego sposobu na ich odebranie, niż konieczność dłuższego czekania lub płacenia za nie
Uważam, że powinieneś być w stanie zdecydować, dokąd chcesz iść wojska. Na przykład był barbarzyńca i był obok armaty, i zgadnij, co spędził na niszczeniu MURU. W przeciwnym razie jest to bardzo dobra gra!
git grya
Gra laduje sie, wyłącz i wywala mnie na pulpit tel, co robic?
SUPERCELL To legendarna gra, ale teraz czas się zmienił w prostych słowach, jeśli chcemy powrotu koka, skróć czas szkolenia żołnierzy to jest najbardziej denerwujące dla graczy, którzy z tego powodu opuścili koka, więc napraw to i ty może również przyjąć dzienny limit ataku we wszystkich ligach, takich jak liga legend, ale proszę skrócić czas szkolenia żołnierzy superkomórka🙏🙏
Gra zarąsta ale gdy chciałem się skontaktować z kontabi przez supercell id nienajdywało mi mi tak samo z brawl stars i Clash royale
Mega fajna polecam.
Clash of Clans Strategie yvp
Clash of Clans ยุทธศาสตร์ elj
Super gra...ale... Wsparcie to tylko boty. Nie mogę odzyskać mojego konta pod, na którym mam 9lvl ratusza i grałem około 5 lat... wsparcie jest do bani. Gra była w porządku. Był...
Gry dobre od czasu aktualizacji. Muszę załadować grę 30 razy, zanim w pełni się załaduje i będę mógł grać! Dochodzi do połowy lub 3/4 drogi i powoduje awarię mojego telefonu! PROSZĘ TO PORZĄDKOWAĆ!
Najlepsza gra na świecie
Gra fajna ale chatki bardzo budownicze przez być możliwsza
Gra beznadziejnie zoptymalizowana, można kupić 1milion złota za powiedzmy 500 klejnotów a sprzedać jak nie mamy miejsca za 3 takie same klejnoty, bez sensu ceny i gra robiona tylko żeby ktoś coś kupił i stracił kasę.
to jest gra strategiczna i jest tak dobra instalacja, grasz przez lata i lata, zainstaluj, proszę, jest to tak dobra gra strategiczna i możesz trenować wojska Gram w tę grę i jest dla mnie taka dobra Grałem 1 rok i jestem tak fantastyczny, że możesz budować Twoja wioska , wojska ulepszające twoje rzeczy i więcej , więcej , więcej , więcej instalacji !!!!!!!!!!!!! i wesołych świąt
Właśnie zacząłem grę i myślę, że teraz jestem uzależniony! Uwielbiam to, jest jednak jeden problem. Czuję się jak klejnoty i zbyt trudno je zdobyć, kiedy zaczynam, a modernizacja ratusza to za dużo. Poza tym uwielbiam tę grę!
Gra bardzo fajna nadal gra, ale coś się dzieje, że cały czas jest czarny i nawet nie pomogło to, że łączyłem się i zainstalowałem
wszystko, co widzę, to czarny ekran w Nokia 3 (Android 9). proszę o pomoc, jest nie do odtworzenia
Ta gra jest dobra, ale ma problem z czasem potrzebnym na ulepszenie budynku jest tak długi, zmniejsz czas ulepszeń SUPERCELL to jest problem, dlaczego mam dla ciebie 3 gwiazdki, które dałbym, gdybyś zrobił lekcję, kiedy ty zrobię lekcję, dam ci 5 gwiazdek SUPERCELL. Nadal jest to arcydzieło, trzymaj się SUPERCELL i przynieś więcej aktualizacji i pracuj nad tym, co mówię. Ale nadal będę polecać moim znajomym i sąsiadom SUPERCELL.
Ta gra jest świetna. Ale nie mogę otworzyć tej gry, którą mam. Wypróbuj wszystko. Ale gra się nie otwiera. Jestem wielkim fanem tej gry. Gram w tę grę prawie 7-8 lat. Mój dysk: model Samsung A10 (2 GB RAM) 2019 Rozwiąż ten problem. Dziękuję.
Clash of Clans Strategie uoy
NIE MA FLAGI POLSKI
Brak języka polskiego.
Jest spk
Gra ciągle się zawiesza. Wygląda na to, że co kilka aktualizacji dzieje się to z falą ludzi. Następna aktualizacja naprawi to tylko po to, aby później się zepsuł. Supercede musi znaleźć trwałe rozwiązanie tego problemu.
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi oww
Nie chodzi po dniu aktualizacji
Pobierz za darmo Clash of Clans na iOS. Obejrzyj zrzuty ekranu, przeczytaj opinie użytkowników i porównaj oceny. Clash of Clans - darmowa aplikacja od
Ta gra jest tak stara i przez cały czas była najlepszą grą mobilną, jaką można zobaczyć w sklepie z aplikacjami. Jednak sztuczna inteligencja w bazie budowniczych jest w tej chwili nieco podejrzana. Oddziały przejdą na drugą stronę mapy tylko po to, by zaatakować pojedynczego barbarzyńcę z posterunku. Albo żołnierze (ulubione cele dowolny) zaatakują coś, co ma więcej zdrowia niż coś, co ma mniej zdrowia. Np. moja maszyna bojowa wybrała miażdżycę z pełnym zdrowiem zamiast moździerza o niskim stanie zdrowia, do którego łatwiej było się dostać.
Gra jest dobra i lubię tę grę, ale dam tylko 2 gwiazdki, ponieważ kiedy atakujemy, znaleźliśmy łatwą do ataku na bazę wroga lub w której możemy zdobyć 3 gwiazdki, ale kiedy zdobędziemy łatwą do zaatakowania, to pokazuje że jeśli wygrasz, otrzymasz 3 lub 4 trofea, a gdy przegraliśmy pokazuje, że -31 lub -28, a gdy zdobędziemy wyższy ratusz, to tylko otrzymamy +30 lub +35 itd., ale nie możemy wygrać, gdy wygramy atak 😐 więc proszę o pomoc 🙏🙏 to bardzo źle, jeśli zdobędę więcej trofeów niż fajna gra🙏
Jak miejsce, co jest nie tak ?
Uwielbiam tę grę, w którą gra się już od ponad 7 lat. Ostatnie aktualizacje spowodowały dla mnie poważne problemy. Ważnym jest to, że NIE MOGĘ włączyć gry, awaria prawdopodobnie 11 z 12 prób jej załadowania. Kiedy w końcu dostanę się do pracy, zewnętrzna granica bazy jest zaciemniona na głównej bazie, podobnie jak drzewa i inne obiekty, a także większość budynków w bazie budowniczego są również zaciemnione. Zaciemnienie kontynuuje ataki moich budowniczych, nie widzę, z czym walczę.
Clash of Clans Stratégie bmz
Instalujesz na własną działalność naukową gra jest bardzo wciągająca praca ciągła ciąg dalszy ciągnienia i nawet nawet padacz. Tracisz przez oprawę oraz kolektyw #odinstaluj
Super gra pozdro dżunior
Nienawidzę faktu, że- 1. Muszę stawić czoła starszym bazom Builder Base w bitwie wieloosobowej. 2. Wszyscy żołnierze dają się ponieść emocjom, gdy strażnicy są blisko nich. (nawet poza murem) 3. Żołnierze nie niszczą muru, ale niszczą budynek obok nich, gdy Budowniczy jest naprawdę blisko.